Stjerneduo mister Champions League-kampene


Fredag drar Vipers til Danmark for å spille åttedelsfinale i Champions League. Det blir uten Nora Mørk og Heidi Løke.

Nora Mørk (t.v.) og Heidi Løke blir ikke med Vipers til Danmark. Foto: Bo Amstrup / NTB

Publisert: Publisert:

KRISTIANSAND: – Det har vært klart en stund at disse to ikke blir med til Danmark, bekrefter trener Ole Gustav Gjekstad.

Nora Mørk har siden oppgjøret mot Rostov (10. februar) slitt med et vondt kne. Heidi Løke fikk en ny trøkk i nesa tidlig på nyåret, og har ikke spilt siden. Nå er det altså bekreftet at ingen av dem blir med når ferja forlater Kristiansand fredag ettermiddag.

Les også

Dette blir Vipers’ hjemmebane i første Champions League-kamp

I tillegg er Silje Waade og Jeanett Kristiansen på klubbens skadeliste.

– Odense små favoritter

– Det er et klart svekket Vipers-lag som skal slåss om videre spill i Champions League. Det er verdensklassespillere som Vipers nå må klare seg uten, sier Bent Svele, håndballekspert i TV2.

Han fortsetter:

– Jeg har tidligere sagt at Vipers kommer til Final4, men det er med full tropp. Et toppet Vipers-lag tror jeg hadde gått videre fra disse kampene, men nå er jeg usikker. Odense har de fleste spillerne sine tilgjengelig, og er for meg små favoritter, sier Svele.

Han mener målvaktsduoen, Althea Rebecca Reinhardt og Tess Wester, og storspillerne Nycke Groot og Lois Abbingh er lagets største profiler.

Les også

Varsler store endringer – Vipers to kamper fra seriegull

– Må stå bra i forsvar

Håndballeksperten mener nøkkelen til Vipers-avansement blir å stoppe skytterne til den danske serielederen.

– Det er en klisjé i håndball, men Vipers må stå godt i forsvar og ha bra målvaktsspill. Katrine Lunde må spille på det nivået vi alle vet hun kan være på. Også blir det spennende å se hvordan de løser det offensive med Nora ute, sier Svele.

– Linn (Jørum Sulland, red.anm.) kommer inn på høyrebacken, og Karine (Dahlum) vil få mer spilletid. Så vi kommer til å ha gode spillere i den posisjonen uansett, forsikrer Vipers-trener Gjekstad.

Kristiansanderne reiser til Danmark fredag kl. 16.30. Lørdag skal de trene i IBF Arena i Ikast, der også kampen skal spilles søndag kveld. Returoppgjøret spilles i Odense neste søndag, 14. mars.

Publisert:Source link

xandoblogs

An open minded personality.. fun to be with, because of my positive vibes. God fearing, for without God I am nothing.. Moved with compassion when dealing with you, not selfish or self-centered...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)